Представителят на партията бе скандално изведен от ЦИКС  номер 5

...
Представителят на партията бе скандално изведен от ЦИКС  номер 5
Коментари Харесай

С номер 5 ВМРО-Българско национално движение тръгва на избори

Представителят на партията бе скандално изведен от ЦИК

С  номер 5 в бюлетината Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “ потегля на изборите за народни представители, които ще се проведат на 2 октомври 2022 година Това отреди днешният чоп на Централната изборна комисия.

Като представител на Вътрешна македонска революционна организация в ЦИК по време на изтегляне на жребия присъстваше основният секретар и ръководител на централния избирателен щаб на партията Юлиан Ангелов. В знак на митинг против огромния брой секции, които ще бъдат открити за изборите в Турция, той носеше афиш с надпис „ Спрете секциите в Турция “ и „ ЦИК – национални предатели “. С помощта на защита Ангелов бе дърпан и наложително изведен от постройката.

Припомняме позицията на Вътрешна македонска революционна организация, че секции за гласоподаване в чужбина за страни отвън Европейски Съюз би трябвало да бъдат разкривани единствено в дипломатическите представителства. Република Турция не е демократична страна и не може да подсигурява честността на вота за български народни представители на нейна територия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР